Voor je evenementen ben je ook altijd welkom in De Steenen Molen. Of het nu voor zaken is of voor een feest, wij hebben de troeven in huis om daar een succes van te maken.
Zo beschikken we naast de brasserie ook over een gezellig zaaltje op de eerste verdieping.

Familie- en verenigingsleven

Voor familiefeesten, communiefeesten of verenigingen die een dag vol vertier hebben gepland, is De Steenen Molen de ideale locatie. In de warme maanden is er ons grote terras en hebben we voor de kinderen een speeltuin. Wanneer het iets kouder wordt, is er natuurlijk onze gezellige brasserie en zaaltje om in een historisch kader een topdag te beleven.

Businessmogelijkheden

Ook voor de meer zakelijke aangelegenheden is De Steenen Molen een prima keuze. Het rustgevende decor van onze historische molen met het ronde zaaltje op de eerste verdieping is uitermate geschikt voor vergaderingen, recepties, vernissages, etc. Wij zullen proberen al je wensen in te willigen. Alles is bespreekbaar.

Historisch zaaltje op de eerste verdieping

Eén van de grote troeven van de Steenen Molen is een sfeervol en - uiteraard - rond zaaltje op de eerste verdieping in de buik van de molen. Je geniet tijdens je event van een historisch decor met gekaleide muren met eikenhouten vloer én plafond. De eiken balken geven de ruimte extra cachet. 

Dit zaaltje vormt op drukkere momenten een uitbreiding van onze brasserie, maar kan ook gebruikt worden voor kleinere feestjes en events. Het zaaltje biedt comfortabel ruimte aan 30 zittende personen. 

Je kan het zaaltje reserveren voor alle mogelijke gelegenheden, bijvoorbeeld een stijlvol diner of een receptie met familie, vrienden of zakenpartners. Ook vernissages, vergaderingen of kleinschalige culturele voorstellingen behoren tot de opties. Alle ideeën of voorstellen zijn welkom.

2017 02 22 20.50.28

Jouw feest of event bespreken?

Maak een afspraak